Fotoalbum

 Klinikken åbner igen mandag d. 2. august 2021 mod forevisning af gyldigt coronapas

Jeg tilbyder både healing og fjernhealing. Det foregår via tankerne og tankens kraft er umådelig stor. Effekten på en healing i min klinik og en fjernhealing er den samme. Forskellen er kun oplevelsen af at komme i klinikken. De fleste klienter mærker en varme under behandlingen, men uanset om du mærker varme eller ej virker det ens på kroppen.

Behandlingen både i klinikken og fjernhealing varer 25-30 min. Ved fjernhealing sender jeg dig en mail bagefter om, hvad jeg nåede frem til og hvis jeg fik besked på noget. Her er det også meget vigtigt at drikke rigeligt det første døgn efter behandlingen. Om du vil slappe af under et tæppe imens eller passe dit job er helt op til dig. Virkningen er den samme.

Prisen pr 1. august 2021 er 400,- pr. gang, som ved behandling i klinikken betales efter hver behandling. Ved fjernhealing forudbetales de 400,-  pr. gang via mobile pay på nedenstående mobilnr.

NLP Master Terapi (psykoterapi)

Jeg tilbyder denne fantastiske form for terapi, som jeg læste til for en del år siden og er meget fascineret af, da jeg nyder at kunne hjælpe andre mennesker.

Man kan sige, at NLP er lettere at forklare på den måde, at jeg nu kan hjælpe dig med at ændre uhensigtsmæssige tanker til mere hensigtsmæssige tanker.

Jeg hjælper ofte med:

Ændre vaner, ændre tanker ved f.eks. depressioner, skilsmisser, jobskifte, er du i tvivl om DIN VEJ i livet ?

Så lad mig stille dig de spørgsmål, der gør, at DU SELV finder DINE EGNE svar!

Terapien koster pr 1. august 2021 400,- og varer 1 - 1 1/2 time, alt efter behov. Som betales efter hver session.

Du kan bestille tid på nedenstående mobilnr.

Ofte bliver det en blanding af healing og terapi. DVS får du healing, stille jeg ofte spørgsmål imens som hjælper dig. Får du psykoterapi, healer jeg ofte samtidig, hvis det kan lette dig til at se din vej klarere.


Du kan bestille tid på 20324178   gerne SMS

Jeg glæder mig til at hjælpe din krop på vej...

Helle Løwe Fischer