Ugle, sommerfugl, silhouet og bil ;) Jeg har dem i flere farver og laver gerne den farve, netop DU ønsker ;) Prisniveauet ligger på 250-300 kr.

Engle i alle afskygninger - engle er min helt store passion, så jeg laver dem både sådan her og som vedhæng til halskæder og armbånd og i fade <3 Disse engle på billedet ligger i et prisniveau på 200-300 kr. Jeg designer rigtig gerne personlige skytsengle også, spørg endelig <3

Studenterhuer, snickers og garnnøgler med strikkepinde ;) Studenterhuerne laver jeg i mange farver og også gerne med dato på foden så den er et godt, varigt minde ;) Både snickers og garnnøgler kan designes i andre farver og modeller ;) Så ring endelig og spørg ;) Disse ligger i prisniveauet 250-300 kr.

Så er det snart jul <3 hjerternes tid Skal du til julefrokost og vil berige værtinden med en lille glasnisse eller juletræ ?? De koster 150 kr, 2 stk. 250 kr.

Glasfad m/ kvinde, hus og mande kropus Glasfade laves i mange former, farver osv. Pris 300-500 kr. Glashuse laves i et væld af farver og koster 300 kr. kvinden kan laves i alle mulige tænkelige og utænkelige former. Pris 250-350 kr. Mande korpus 250 kr. Ring endelig hvis du tænker i andre farver og former ;)

Spil kryds og bolle, glashuse Gaven til de bedsteforældre som intet mangler måske ? Glashuset kan tage fyrfadslys og er super hyggelige en vinteraften ;) Kryds og bolle koster 300,-

Jeg laver maaaasser af armbånd i alle afskygninger - jeg har nok 300 forskellige i Løwe-hulen så kom endelig og se eller spørg efter yderligere udvalg ;) Priser fra 200-500 kr. Jeg designer gerne et armbånd til en du har kær!

Halskæder og vedhæng ;) Her designer jeg også lidt af hvert og har et udvalg i Løwe-hulen - pris for vedhænd ligger fra 100-200 kr. Halskæder fra 200-300 kr. Måske kunne du tænke dig at få designet et sæt med halskæde og armbånd til din mor ? veninde ? Kone ? Kæreste ? Ring og spørg ;)

Dette er et udpluk af de glasperler jeg sidder og brænder i Løwe-hulen ;) De passer til Pandora, Trolde osv. Pris pr. perle er 50 kr. Jeg har vel 3-400 forskellige designs ;)

Gaven til sportmanden/kvinden ?? Prisen er 250 kr

Hej og velkommen til mit glas univers ;)

Jeg designer glasperler, fade, huse, figurer på fod og meget andet.
Glasperlerne sidder jeg og brænder i Løwe-hulen, de større glasting brænder jeg i min glasovn.

Jeg har lavet et udpluk du kan se her, men jeg har Løwe-hulen proppet, så kom endelig forbi og se, hvad jeg har.

Du kan ringe på 20324178 og aftale tid for besøg - og kom endelig da - husk det er gratis at kigge ;)

Jeg designer mest special bestillinger, f. eks.:
Til manden, der har alt
Til kvinden, som skal forkæles
Til arbejdskollegaen, der har jubilæum
Til den runde fødselsdag
Til bruden, konfirmanden, barnedåben

Så står du og mangler gaven til netop et menneske, der fortjener en gave som er designet specielt til hende/ham så ring endelig og få en snak, kun fantasien sætter grænser
Og fantasien er grænseløs her ;)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.10 | 14:15

Tusind tak til dig og dine venner ❤️
Håber jeg kan få lagt aggressionerne ned, det følger med skuffelse og afmagt.
KH Zanne

...
29.09 | 11:03

Dejligt Zanne - tak for en dejlig tilbagemelding 😄

...
29.09 | 11:02

Hej Berit
Nej man skal melde sig til for hver gang
Ved en sms til 20324178 med fulde navn og de første 6 cifre af CPR nr
😄

...
29.09 | 07:59

Wow - har sovet som en sten 😃
Tak 💕

...
Du kan lide denne side